Spil om fodbold online

Hvis man kan lide sport, og man også kan lide at spille, så er der rigtig mange muligheder for det online. Online betting er blevet kæmpe stort, og hvis man ved lidt om begge verdener, er der gode penge at tjene.

Når man vil spille på en kamp, kan det være en rigtig god ide at gøre sit forarbejde grundigt, især hvis de to spillende hold, ikke er nogle man har det store kendskab til. Man kan selvfølgelig altid skæve lidt til hvad oddsene siger, men derudover, skal man også selv komme frem til et realistisk resultat. Herefter er der så to muligheder. Man kan enten spille på kampen via en bookmaker inden den går i gang, hvilket er den mest almindelige måde, at gøre det på. Eller man kan følge kampen, og så spille på resultatet mens kampen bliver spillet, et såkaldt “livebet”.

En kamp der godt kunne blive et interessant bud på at lave lidt livebets, er aftenens Champions League kamp mellem Manchester United og Olympiakos. De to hold har tidligere været oppe mod hinanden, og Manchester er de klare favoritter til at vinde kampen. Men spillets gang, og hvem der scorer, kan godt gå hen og blive lidt mere uforudsigeligt, med gode penge at tjene, hvis du sætter pengene rigtigt. Selv om oddsene er høje på Olympiakos som vindere, så har de alligevel en god chance for at sætte mål ind, og her er det især deres topscorer Konstantinos Mitroglou, der er værd at holde et vågent øje på i løbet af kampen.