Netflix

”Du kan da bare se filmen på Netflix når du har tid!” ”Jeg ser et afsnit af Mad Men på Netflix hver aften inden jeg skal sove.” ”Min mand er vild med de mange gode dokumentarer på Netflix.” Alle taler om Netflix, men hvad er det lige for noget? Netflix er en enormt stor database af tv programmer, som du, ved køb af et abonnement, let kan få adgang til.

Signalet er naturligvis digitalt og af bedste kvalitet. Du kan benytte dit Netflix abonnement på alle dine enheder, som er i stand til at vise film; mobilen, iPaden, computeren og naturligvis tv-et. Med netflix er du ikke slave af tv-kanalernes valg af programmer og hvornår de bliver sendt. Du kan holde de pauser du vil i de forskellige udsendelser ligesom med DVD eller blue ray, dine film optager bare ikke plads i dit hjem.

Det store bibliotek af udsendelser, som Netflix giver dig adgang til er ordnet i kategorier og underkategorier. Et eksempel er kategorien dokumentarprogrammer med underkategorien natur. Det er naturligvis også muligt at søge på en specifik titel. Netflix er fleksibelt og tilpasset vore moderne livsstil – du kan se hvad du vil hvor og hvornår du ønsker