Håndter dine banktransaktioner online

Sammen med resten af verden, bruger danskerne mere og mere tid på nettet. Og det gælder også når vi kigger på noget så vigtigt som vores økonomi. Det er blevet såre simpelt at ordne alt fra regninger, til budget planlægning og overførsler lige hjemme fra stuen. Stort set alle banker har i dag en net-banks løsning, og fælles for dem alle er, at man logger på, via sin NemID, og så har man adgang til alle sine bank oplysninger. Der er selvfølgelig nogle der fungerer bedre end andre, og en dårlig netbank, der konstant er nede, eller bare er svær at finde rundt i, kan faktisk betyde at kunden vælger en anden bank.

I Danmark er det overraskende nok Sydbank, der har fået den mest positive feed back, dog tæt fulgt af Danske Bank. Jyske Bank klarer sig eftersigende dårligst, men arbejder på sagen.

Det gode ved netbank er, at det er blevet nemmere og mere overskueligt at holde øje med sin økonomi fra dag til dag, og holde øje med de transaktioner der bliver lavet, og om den røde streg på bundlinjen nærmer sig.