Er du klar til den røde løber?

Nej, dette er ikke en artikel til kvinder! Måske forbinder du den røde løber mest med kvinder – der er også flest kvinder i bladene. Dog er der nøjagtig lige så mange mænd som kvinder på den røde løber. Tag for eksempel Oscar uddelingen. Der uddeles nøjagtig lige så mange Oscars til mandlige som til kvindelige skuespillere.

Stilfulde mænd på den røde løper

Mændene er ved at få den opmærksomhed som de fortjener på den røde løbe, og kedelige er de heller ikke i deres tøjvalg. På netsiden US Magazine kan du se et udsnit af de mandlige skuespillere og deres tøjvalg og stil.

Alt ligger i detaljerne

Ofte er det præcis detaljerne, som gør den store forskel. Naturligvis er et jakkesæt eller en smoking af et godt materiale og med et lækkert snit essentielt, men du må ikke gå ned på detaljerne heller. Når du sætter dig ned vil dine sokker blive synlige, og det ville være rigtig ærgerligt hvis dit ellers perfekte helhedsindtryk falder fra hinanden på det. Det samme gælder bæltet, et bælte i den forkerte farve eller af det forkerte materiale. Butterfly eller slips kan være et temperamentsspørgsmål, men det er vigtigt at farve og eventuelt mønster passer fuldstændigt, og ikke bare er godt nok.

Det kan lyde som noget af et arbejde at få styr på alle detaljerne, men der er heldigvis nogen, som har gjort benarbejdet for dig. På Neckwear kan du i fred og ro hjemme vælge alt det tilbehør, som vil gøre dit udseende komplet. Foruden det ovennævnte forhandler Neckwear også slipsenåle, manchetknapper og silkelommetørklæder til brystlommen.

Hvad med dig, ville du kunne begå dig på den røde løber? Ville du komme igennem nåleøjet uden der blev peget fingre af uheldige detaljer? Hvis du er klar til den røde løber er du klar til hvad som helst!